->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Män i Finland, pojkar i Sverige

2010-11-08 @ 11:20:00
BLOGG OM INNEBANDY. Först av allt... Sveriges landslag på damsidan övertygar än en gång. Grattis alla ni som sliter med och i landslaget. Härligt med utdelning!  Tänkte på en sak, det kan vara en fördel för IKSU att inte Victoria Vikström var uttagen. De har haft ett grymt tufft schema i höst, tack vare Europacupen. Nu är det iofs fem dagars vila för de som varit med, innan serien fortsätter. På lördag. Herrarna har ytterligare en dag på sig för återhämtning.

-Kommer att sakna TV-match ikväll.

-Det lär bli innebandy för mig nästa helg, har lovat se Endre *l* . Men IKSU vs Djurgården el Dalen vs Endre? Dessutom har sonen match. Och så kommer ju FCH hit och spelar mot City. Det kommer inte att funka att se alla matcher.  

-Utdelning även för Liverpool, ÄNTLIGEN. Torres!!! 

-Fick just ett mail som gjorde min dag. Tack M... du fattar nog inte hur betydelsefullt det var. Särskilt idag.

-Hatar att sitta i sekretariatet men hamnade där på en ungdomsmatch... blir superstressad, alltid. Så fråga inte mig om ni behöver stöd i seket. Dessutom, laget gjorde en kass första period... och en bra andra. Men det räckte inte, det var SJUKT nära.  

Mer innebandy. Det blev mycket innebandyprat igår, analyser och det fanns självklart många åsikter. Det är underbart med detta innebandy- engagemang.
På herrsidan i EFT... en hel del missflyt igår. Förlust med sju bollar. Nu gäller det att verkligen få de som skall spela i VM att känna sig handplockade, utvalda, speciella... Visa tydligt vilka spelare man tror på. 15 november får vi veta, hoppas att truppen får veta innan dess. NI ÄR BLÅGULT.  Vinnarskallarnas VM. Det finns inget utrymme för att vara diplomat, eller för politik...  Kämpa Sverige

Jag tror att Kent Göransson tar med Daniel Ramsin i VM-truppen, faktiskt. Syntes igår att han saknades, och Göransson är klok. 
Läser på bloggar och till och med i en krönika på Magget vad som ligger bakom Ramsins "inte den här turneringen"...
Magnus Fredriksson skriver: "Först är det Caperiotäbys Daniel Ramsin som tackar nej. Anledningen är förstås att han ännu en gång erbjuds reservplatsen på bänken" (citat Magget)

Hade det inte varit läge att fråga honom själv? Stämmer det verkligen att han inte vill ta hem guldet till Sverige? Min bil ligger i potten på att Daniel Ramsin vill vinna i Finland. Och facit mot Finland gör att han också behövs.

Vem BAR egentligen Sverige när världens två bästa lag möttes? Vinnarskallarna? Taktik kanske?  Sverige såg ut att sakna stake och hjärta (och stod ganska stilla). Eller finns riktiga män i Finland och pojkar i Sverige? Finland var tyngre... fortsätter trenden? Har inte stenkoll på speltid på våra spelare, men inte såg det ut som man gick på 18 man, som Finland. Enkla mål och flyt för Finland, men betygen på innebandymagazinet var inte nådiga.   
 
Undrade hur man tänkt gällande formationer. Nåja, tur att det inte är jag som är matchcoach... i landslaget heller. För publikens skull... om inte annat, borde man inte ställa upp med bästa laget? Vila några spelare till förmån för SSL? Är Rasmus Sundsted skadad?

Kanske har de blågula skapat optimala förutsättningar för att vinna VM. Myten "slå ur underläge" kanske inte är en myt. 

Ta hem guldet nu, jag vet att ni kan. Men rädda spelare får inte... (som Vaara har sagt) Go Sverige! (obs! Har fått massor med feedback, min blogg uppfattades som en ren sågning. Det var inte meningen... verkligen inte. Får förklara sedan)

Uppsaterar 11.55. Nu är det klart att "Svensk innebandys kompetenscentrum" läggs i Umeå. Tack. Gnäll inte över avståndet, Umeå har landets centralaste flygplats. Bara där sparar man en massa tid och pengar. Välkommen till Umeå.
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg