->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Stora siffror, ett lag på banan och höstljus

2010-11-18 @ 11:58:23
Han ser ofta bister ut, nästan arg... mega koncentrerad under matcher. Den stora trygga norrländska bisterheten... Ulf Hallstensson. Men när han ler.... som igår... Plusgrader i Umeå:).

Besökte Gammliahallen... där Dalen vann med 8-2 över Sirius. Innan matchen sa en megaexpert "den här matchen kan sluta 14-4 eller 6-6". Jag höll med men gav samtidigt mitt tips 8-3... Se där, ibland är det NÄRA. 
 
"Bara ett lag på banan" ... Sirius hade inte momenten med dig vilket skulle ha behövts för att jämna ut siffrorna. Stabilt av Dalen men nog var det två lag på banan.  

Läste på VF och deras liveuppdatering, det är stor skillnad på behållningen beroende på vem som skriver... Gäller även bloggen de kör. Jakob Arvidsson ligger mer än ett steg före enligt mig. Gillar att han sätter sporten och läsaren i centrum... dessutom känns det som vi sett samma matcher:).

ANDRA FEMMAN. Igår: Man behövde knappt fråga "vilka var inne på det där målet?"
Tittar på plus/minus... Andra femman i Johan Alm, Filip Stenmark, Jonas Svahn, Anton Ermling och Max Wahlgren står för sköna plus/minus siffror. +6. (-0, +6) En kväll att minnas för det här gänget.

Är ingen älskare av siffror men då jag ändå har dem framför mig. Dalens förstafemma spelar -1 (-1, +0) och tredjefemman gör  +1 (-1, +2).

Sirius
tredje bästa bästa statistik med -1 (-1, +0), andrafemman står för -4 (-5, +1) och förstafemman gör +1 (-2 och +1).

Mm, intressant med siffror. Men de säger inte allt. Eller kanske ändå.
...förbundskaptenen säger till VK. "Wahlgren, Svahn och Ermling var matchens behållning. De vann matchen åt Dalen på egen hand" (Hallstensson i VK)
---
Christian Hjort får överlämna den gula bindeln till Max Wahlgren... nu är han trea, även Ermling har gått om. Det går fort i innebandy. Igår gick det stundtals ganska långsamt.

Förutom att Dalen ångar på i serien... Peder Bodén förlänger. Grattis, Peder gör skillnad. 
-Maud och Malte... två av mina favortitpersoner... läs i VK om hjältarna.
... 1200 i publiken ikväll... Bra jobb där! Nu dröjer det till nästa hemmamatch.
-Nästa anhalt för Dalen är Ankdammsvägen i Solna. Tufft... Tror AIK:s tränare fick lite tips idag på läktaren. En nyttig match att se liksom. Om förstafemman levererar och andrafemman kör på som igår... vet man aldrig.


Ikväll möter AIK ett annat Umeålag... City kl 19. De får klara sig utan mig ikväll. Oddsen fyra gånger pengarna på Umeå, trodde nog de skulle vara högre. Ett eller två lag på banan ikväll? City AIK, skulle inte det vara ett kungligt namn på en innebandyklubb?  City allmäna idrottsklubb.

I Dalarna blev det målkalas... först funkade inte IDA alls... sedan 10-3 fördel Falun. Trodde det blivit kortslutning på förbundets hemsida, men "Lunken" menar att det handlade om tålamod mot Caperiotäby:
"Vi håller oss till punkt och pricka till matchplanen i 60 minuter. Det har vi inte gjort tidigare. Sedan spelade vi på två femmor och det gjorde mycket för att få i gång lite spelare. Det var också första matchen, säger Andreas Lundmark". (citat dt.se och länk)

Vilken skalp Falun, grattis!

Hoppas Magnus Jäderlund kryar på sig, ingen lek det där med halsen.

Linköping vs Mora, sköna poäng till Heda. Det är fortfarande tight i botten av tabellen. Balrog vinner mot Pixbo ikväll? Nej, knappast.  Mullsjö tar tre pinnar mot Warberg? Nej, det är nog inte i den här omgången de händer saker längst ner i tabellen.
Hett kan det nog bli i Mullsjö... Hadelund tillbaka i sin gamla hall, det lär tagga hemmalaget.

Mikael Karlberg har en viktig match... mot Storvreta. HD skriver om risken för icke förnyat tränarkontrakt.


Imorgon inleds Höstljus, i år med temat "Kär i Umeå".
Ljusutställningen har alltid varit en upplevelse... ljus i mörker i Umeå.
Saxat från Umeå kommuns hemsida:
Årets tema "Kär i Umeå" ger oss möjlighet att reflektera över kärleken, kärleken till staden, till varandra, till ljuset eller kanske den olyckliga kärleken. Kärlek präglar våra liv och den utvecklar också vår stad. Om fler blir kära i Umeå, då kommer fler att bo kvar här, eller flytta hit. Och då blir vi fler i Umeå. Umeå, en stad att älska.

Nu lunch... i en stad att älska.

Dagens Innebandyblogg
/Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg