->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Dalbjer tillbaka

2010-10-29 @ 10:10:05
Gissar att IBF Falun ser fram emot Dalbjers debut, eller comeback... förstår inte hur hon orkar. Föda barn är ingen lek... ändå är det flera elitserie-spelare som är tillbaka på planen bara månader efter nedkomst. Stort lycka till Malin. 

Innebandy och Mullsjö blir omnämnt i riksdagen... Andreas Carlsson (KD) ger Mullsjö innebandygymnasium credd under en frågestund... Ämnet som diskuteras är regeringens förslag att satsa 212 miljoner på elitidrott. Exakt vad de pengarna är avsedda till har jag inte satt mig in i... Bra iaf att ämnet kommer upp i maktens korridorer.  
Undrar om Lena Adelsohn-Liljeroth är inbjuden till SM-finalen i Malmö... hög tid annars. Någon som kan hälsa det till arrangören? VIP-inbjudningarna är säkert redan påbörjade. Det har verkligen saknats "rätt folk" i VIP:en under de SM-finaler jag besökt. Vilka är egentligen VIP? har en hel lista på de som BORDE räknas dit om statusen skall höjas... 

I helgen blir det mycket innebandy, Newbody-cup och så någon av matcherna i innebandyns högsta serier. Har biljetter till Dalen vs Caperiotäby... kan bli en kul match. 

Det vankas novemberlov.. 97:an åker till London och har sedan handbollscup. Hade hoppats på en eller två lediga dagar med henne...  95:an har bjudit hit kusinen... i fem hela dagar. Lär bli en del markservice, tur att jag skall jobba. Undrar om jag får vara med och LAN:a den här gången?

Vill gratulera WIC-damerna som vinner och vinner. Härligt specielt för Curt Söderström, väl unt... (han gillar nämligen inte att förlora).

Läste hos Gittan att hon på grund av att skriva subjektivt om ett CT riskerar vänskap med en spelare/ledare. Men hallå, hur känslig får man vara? Ingen riktig vän skulle väl rata någon för en åsikt. Jag brukar tänka att man har inte fler vänner före ett inlägg än efter. Men visst... alla har sympatier och väljer ämnen efter det. Ingen skall behöva hålla andan... inte som bloggare och privatperson. Det är en viss skillnad mot om man till exempel skriver på sin arbetsgivares uppdrag, är frontfigur... 

Borde jag skriva om landslagen? Om uttagningarna? Nej men... i de här bloggen bestämmer jag ämnena, faktiskt.    
Handlade på Pocketprice i veckan,  IBK Dalens affär... passade på att prata innebandy, alltid lika roligt. Sedan kom en massa andra kunder och störde...  

Önskar alla en trevlig helg! Fri påsättning vid köp av två dubbdäck kan man få i Umeå... va???
Det är roligare om man har kul. /Ingrid 
 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg