->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Superhjältarna i Dalen och domare

2010-10-05 @ 19:06:03

Först av allt Peder Bodén, hoppas du är tillbaka snart. *håller tummarna* (länk till Expressen om Bodéns axelskada)

Investerade  i innebandy, tid... igår. På olika sätt innebandy mellan 14.30-22.30. Såg till att vara på plats redan till Dalen vs Falun... tillsammans med 355 andra. Trodde det skulle vara helt tomt på läktaren med tanke på tiden. Fullt blev det sedan..., folk fick vända om hem igen. Men den största bedriften är inte att fylla hallen, allt det där andra... Två TV-matcher... Hur orkar de? Stor eloge... alla derbyhjältar. Så få gör så mycket för så många... Tack! Och Bettan... att du inte slänger ut mig som jag krånglar:).  Tage, min idol!

Grattis Dalen till en himla massa saker, trevligaste cafét i stan (personalen ger alltid energi till trötta innebandybloggare), sex poäng och en ordning och reda som är BEUNDRANSVÄRD. Fortsätt kämpa!  

Detta gäller även gårdagens spel, organiserat. Wilhelmsson och Karlssons Dalen imponerade igår, på många sätt. Vilken framfart i serien... dessutom utan kapten Linn Lundström som är skadad. Hade inte räknat med denna underhållning (förlåt), båda lagen bjöd upp. Det måste ha varit en trevlig TV-match. Bra kämpat alla. IBF Falun skämde inte ut sig... och serien är lång. Urban firade segern med att agera hejaklack på herrmatchen, hördes mer än hela Gammliahallen tillsammans:). Såg sjukt nöjd ut där han stod och drack sin päron-festis. Beundransvärt!      

Dalens herrar såg starka ut...  det finns så mycket att säga... När Dalen ställer upp med sin första femma... då måste alla lag i SSL passa sig. Hjort kan agera a´la AIK-Jihde... Vilka grymma pass han får! Tittade på "höjdpunkterna" av TV-matchen, sjukt snygga mål. Bästa laget vann.... helt klart. Säg det då! Hylla... var det Umeå City som var dåliga eller????

Sportsliga vinnare ... Johan Samuelsson om varför Dalen vann.
"Vi har tre fungerande femmor som alla producerar. Vi bröt många bollar och stressade dem bra. Umeå City är bortsett kanske Caperiotäby, det lag som har de vassaste kontringarna i superligan. Men man får inte glömma att matchen kunde fått ett helt annat utseende, om de fått mål på någon av sina ramträffar. Det är viktigt att få första målet mot dem. ”Hörna” var även helt strålande i målet för oss". (citat innebandymagazinet.se)

Bra talat... jag och många andra hade önskat att någon ramträff blivit mål fördel City. Kommentar inför tredje av ung Citysupporter: "Jag vill nästan gå hem". 
Ja... vad ska man säga, innebandy gör ONT. Undrar om Mattias Salmela är skadad eftersom han inte fick spela ett enda byte. Satt och väntade... hans SSL-debut var det liksom upplagt för. 

Det handlar om att göra flest mål och det gjorde inte City igår... I första perioden såg det faktiskt ut som City var det bättre laget. Skall bli intressant att se matchen och höra Skoglund/Westerlund senare... om ett tag. Inte den här veckan.... Siffrorna går inte att prata bort, önskar att jag kunde:)

Får jag säga... beundrar de som orkar fortsätta kriga när de ligger under med typ sju bollar. Vackert på något sätt... och stort. Sedan är det inte matcher mot lag som Dalen som City måste vinna i år.

Har jag sagt det nu.... Dalen var OTROLIGT effektiva!!! IBK Dalen fortsätter att vara störst och bäst i Umeå.  Det är positiva toner kring domarjobbet. Bra det.
Läste vad Mathias Bult Larsson skrev om den den blågula domarkåren. 
Här huserar de bästa domarna. Många klagar och tycker både det ena och det andra, men faktum är att de är bra, riktigt bra dessutom!
Eller som någon sa "Svenska domare hade kunnat fylla ett helt VM jämfört med dom andra länderna".
Håkan Grahn Gustavsson och Johan Råsbrink, bromsklossarna i Sveriges domarkår. Tufft för andra domare som inte får chansen trots att de gör kanonjobb. 
Gustavsson - Råsbrink  får fortsätta att döma i de stora mästerskapen med all rätt.
Sluta inte! Bra jobb igår, igen.    


Positiva kommentarer: "Men det är väl bra att lag vågar prova o utveckla frislag. Ännu bättre om man gör mål på dem"

Följ Europacupen på unt.se., läs deras utsändas blogg. Grattis Vreta och IKSU till första vinsten.

Att VM närmar sig märks när landslagsspelare berömmer varandra...  tror jag. Resonerar man må hända så att... nu är vi ett lag, skit i att vi spelar i olika i serien? Tagga Sverige!

Tack alla för igår!

Det är ingen merit att aldrig ha betalat för att se en innebandymatch... bra så ni vet.

Bäst i Sverige? Ja.. Dalen slog ju City, som slog Sirius som slog Storvreta... (läs tidigare inlägg, obs... ja, läs först). Dalen är bäst i SVERIGE!!!!!!
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: IBK D

Hjärta av guld du har Ingrid . Innebandy ska göra ont och det är dags att du byter läger. :))))))

2010-10-05 @ 22:32:45
Postat av: Ingrid

Älskar det ni gör i Dalen. Respekt! Håller på er i alla lägen men i derbyn.... får Cityhjärtat råda. Hjärtlös vore enklare... det gör ont:)

2010-10-05 @ 22:53:29
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: Ingrid

till den som promotar "innebandyforum"

Tycker vi ser en trend... mycket mindre klagomål på domarna. Däremot kritiseras ibland regelverket, det är en helt annan sak.

Alltså... de är inte domarna som bestämmer reglerna.

2010-10-06 @ 15:06:40
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/
Postat av: capello

Jag ville bara säga hipp hurra - grattis :-)

ciao/ capello

2010-10-09 @ 12:25:34
URL: http://capello.nu/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg