->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

City i topp, förlåt Hyvärinen och ranking

2010-09-27 @ 23:26:26
- Christian Hjort ligger (igår iaf) trea  poängligan... Innebandy är verkligen förutsägbart (skojar)

- Mattias Mattssons "är du grinig?" till Erik Svensson följde med oss hem igår (Gammliahallen)... repeterades väl en sådär en sju åtta gånger i bilen. Tack Mattsson. Är du grinig? Är du grinig? Hoppas kidzen glömmer det snart.

CONNYTOMBOLA?...innebandy IGEN. I TV möttes "Nya Pixbo" och Caperiotäby, hoppas verkligen att folk hittade till TV4-sport. Ju fler som ser, ju lättare har innebandyn att få sponsorer med mera. Allt hänger ihop... 
Eftersom jag fick veta innan matchen att vin möglar i dunken väljer jag att inte gå in på detaljer. Tack för underhållningen! Är det problem att folk åker minibussar till Göteborg???? Och tar ut laget i tombola... måste ringa TV4-sport o fråga.
TIPS: Pixbo skulle leda med fyra mål efter första skrev jag som ICKEEXPERT på Rune Engströms blogg.... så här skrev jag: "Caperiotäby har ett bättre lag men är trögstartade i TV-matcher och i början av säsongen. Trots att Hyvärinen är tillbaka så… Pixbo vinner med 7-6. Inför andra leder Pixbo med fyra mål… ”

Det hade kunnat stämma om Finska landslaget inte varit där... aaaah. Rickie Hyvärinen for president. Jag fortsätter att tro på Johan Edlund, tror Koppen gör detsamma (har gjort). Johan Edlund kan...sluta byta klubborna och KÖÖÖÖRA..... hans år?  bara fetäg!

Min "officiella" ...drömfemman" gjorde 18 poäng den här omgången... ja, ja. Tur jag tog med Eric Björk. Uppdaterar tisdag... 28 poäng när jag tittade ordentligt. DET är inte så illa.

VANANS MAKT. Överallt, både säger och skriver folk Täby... även i media. En hel säsong har man haft på sig att vänja sig... Vad heter laget? Nåja, skall jag säga som fortfarande inte kommer ihåg att Jimmy Lindblom heter just... Lindblom. Camilla Jordansson... fick fundera i höstas... aha, nygift. Hon leder hur som helst poängligan... 

Det där med tabellen i börja av säsongen, när tabellen dessutom haltar. Kul läsning. Även förbundskaptenen Kent Göransson kommenterat det i sin blogg. Dalen och Umeå City... 2 och 3:a just nu.

IGÅR. Såg bataljen mellan Umeå City och Sirius igår. Jag gissar att Sirius var favoriter, de inledde också bäst men...
Tio minuter in i andra kom de viktiga... två mål på en minut av City.
City hade kunnat vinna 2:a perioden med mer än 5-0. Sirius blev totalt utspelade, tappade helt... eller något i den stilen. Att Sirius bytte målvakt kändes märkligt, Micke karlsson fick lite och ingen hjälp av sitt lag. Det var inte hans fel att Cityspelarna släpptes fria. En 1:a av Magget... ja, ja.

City gjorde det bra, det är matcher som de här de skall vinna. Det ser ut om några spelare växt sedan förra året. Spelare som av innebandymagazinet fick låga betyg. Hoppas få återkomma när jag sett fler matcher... och att City fortsätter att rulla boll men att vissa slutar med att "rensa in" mot eget mål. Jobba!
Nu har City två vinster, det gäller att inte ha övertro på sig själv...  det går fort på parketten, för fort även för City känns det som ibland. En av spelarna i City som klarar tempoväxlingar är Erik Forsgren. Bra det!

Stort grattis Dalen!!! Tre poäng med sig hem från Skåne, trots att den resan var dubbelt så lång som den Sirius gjorde igår så... var Dalens garanterat roligare. Umeå bjöd på strålande sol, Siriusspelarna värmde upp med fotboll i solen... i t-shirt (?) Sedan skrev journalisten från unt.se om City vs Sirius;  "innan de i buss började rulla E4:an söderut – bort från det mörka, höstkalla, norrländska förlusthelvetet" (unt.se)

ANDRA ÖGON. Angående gårdagens match.
För första gången i livet har jag sett en lista med de snyggaste spelarna på plan. Skriven av en 14-åring... Positivt kommentar under matchen var: "de springer för fort. Jag hinner inte se" *ler*
Kunde inte låta bli att läsa och så här tolkade jag den. Sirius kan glädjas åt att ha Micke Karlsson, Johan Eriksson jr (snyggast på plan) och Patrik Strand i kategorin "kanske" och snygga. Good look och "kanske" i City: Andreas Tuomas, Mattias Mattson, Stefan Lindberg - Dellsand. På Reinholdt stod det nog "snyggast frisyr".

Någon som vill veta vilka de snyggaste spelarna var ikväll... ring Veckorevyn. Det där är inte mitt bord, och inte tippa resultat heller. Nåde den som tittar på 14-åringen... fridlyst! Hörde innebandykillar på stranden prata om henne i somras... Glöm det!

Sov gott. 
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: mister micke

Tycker du skall fortsätta att tippa. Det är en spänning att tippa och experter betyder inte alltid rätt. Icke-experter skall också tippa om man vill. Utan icke-experter skulle experterna inte tjäna något ( tänk dig en budgivning på hus där inga spekulanter skulle finnas). Tänk på alla småsparare som köper och säljer fonder aktier med mera. Ibland gör man rätt men ibland gör man fel det gäller både experter och icke-experter.



Slutsats fortsätt att tippa om du vill lyssna till dig själv och tänk att alla gör fel ibland. Starkt av dig att tippa 4 mål sedan att Täby gör 2 kan du knappast påverka via tv och inte ens experterna kan påverka det....



2010-09-28 @ 09:58:35
URL: http://mistermicke1988.blogspot.com/
Postat av: Robert

Sådär! Nu har jag också en blogg!

2010-09-28 @ 20:52:46
URL: http://robertsinnebandy.blogg.se/
Postat av: Ingrid

@Mr Micke. Tar mig inte på så stort allvar som det kanske lät. Har stor respekt för experterna. Jag lär råka tippa igen:)

@Robert. ok, skall titta där.

2010-09-29 @ 09:52:59
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg