->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Drömfemman i SSL

2010-09-24 @ 14:23:10
INNEBANDY. Kul initiativ... Kolla in sajten drömfemman 
Man får tänka till, det är femman... de spelare som gör mest poäng. Och de målvakter som släpper in minst mål. *klurar*.  Byten av 3 spelare per omgång... det gäller att tänka till. Max 1 200 000 cyber-kronor att dribbla med.

Funderar om jag ens vågar utmana någon *l*. Återkommer.

Var kanske otydlig i instruktionerna, inte Edbergs fel isf. Frågade honom på skoj. Har ett par andra på ingång... Så här ser Stefan Edbergs drömfemma ut inför OMGÅNG  2.

Väldigt ambitiös som vanligt. Hans lag blev lite väl dyrt:)

MV: Henrik Quist LINKÖPING -duktig, stabil i ett lag som kommer göra det svårt för Balrog att göra mål

VB: Johannes Larsson FALUN - känns som om det är den enda spelare som jag mig veterligen aldrig sett innan han debuterar i SSL. Har dock hört väldigt gott om honom. Och efter att sett honom vs AIK måste jag säga att grabben kan banne mig spela VM i december! Ska bara lära sig att ta lite bättre beslut på sista 3e-delen...

HB: Freddie Ramsell SIRIUS - med rätt förtroende i ryggen, och rätt inställning och tid till sitt idrottande är han en makalös innebandyspelare som aldrig blir varken pressad eller stressad. Om han blir är det bara att gratulera - en säker spelvändning.

C: Mika Kohonen STORVRETA -världens bäste innebandyspelare kommer att göra hur många poäng som helst vs Mora. Det mesta hänger väl på hur mkt speltid Brottman ger honom och att Öhman träffar mål.

VF: Hannes Öhman STORVRETA -grinig, gammal, begränsad, långsam bla bla bla åsikterna är många men mål och poäng kommer att fortsättas att levereras så länge karln kan stå upp.

HF: Patrik Hagberg CAPERIOTÄBY -jag brukar tycka att folk ska skjuta när de gör mål. Men Hagberg ska skjuta jämnt för det är nästan alltid mål. Ok, lite darrigt av Klintsten på Hovet men Hagberg var stekhet, och Pixbo kommer att bjuda upp till dans. (Slut Edbergs drömfemma)


Vilken är omgång 2:s, drömfemma?


ELITSERIEN. Tre matcher på 6 dagar för Dalens damer... aj, aj...
Dalen damer har nog ett bättre lag i år, eller? De möter Rönnby, IKSU och sedan spelar de omgång 10 (som de flesta andra lag spelar i november) mot Örebro den 2 oktober.  Dalen har alltid (?) inlett serien bra. Vore läge att försöka spela ännu fler matcher i början av säsongen? (skojar)
Inleda mot Rönnby och IKSU... skulle inte vilja byta. Kul att man kan följa även damelit på Everysport. Rönnby vs Dalen, undrar om inte någon från Dalen är på plats och rapporterar. Bra jobbat!

TIPS. Många tippar omgångarna nu, fick tips om att Wilhelmsson tippar damelit, på IBK Dalens hemsida läs hans tips. Urban Karlsson tippar SSL.

Det där med tips är verkligen svårt, om ni frågar mig. Särskilt första omgången. Fick förtroendet att tippa IBF Falun, damer som möter Täby och Endre. Brukar hålla mig undan tips, är en icke-expert som ser alldeles för många matcher, inte tvärtom. Imorgon kan ni läsa mina tankar om Faluns matcher, skulle inte kalla det tips. Det lag som gör flest mål vinner, alltid.

SPONSOR. Har varit tveksam till Expressens engagemang i innebandy, som huvudsponsor. Varför så lite intresse? Dags att ändra mig? Flera artiklar den här veckan, några om landslagets fysiska status.

Bra jobbat Expressen, håll i. De skriver att de har experter i alla sporter, Magnus Augustsson på innebandy. "Expressens alla experter" Så står det, men... Augustsson saknas av mig. 

PREMIÄR. Umeå tog 6 poäng i omgång 1, grattis IBK Dalen och Umeå City. Läs vad Mathias Bult Larsson har att säga om Erik Forsgren och hans poängskörd.  Inte mycket:)... Kul om Forsgren börjar leverera som han gjorde innan han kom till SSL.

EXPERT. Kl 17 skall jag göra något jag faktiskt är (var) expert på, dags att sitta i en jury... gällande presentationer Men lite mer pedagogisk än så... hittar inte ordet. Var ett tag sedan sist, det skall bli kul. Saknar det där ibland, att hjälpa andra att bli bättre... 

Nu helg, sista fotbollsmatchen, City vs Sirius, lite fest och... familjen.

Lev och må! /Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Anonym

Idag läste jag, bra tips men Täby vinner:)/


feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg