->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Succé i TV-match men Heda kan lämna Linköping

2011-02-22 @ 11:01:50
Man pratar om succé för Linköping så här långt. Direkt efter gårdagens skalp kommer en artikel i Corren om att Stefan Hedlund är beredd att lämna laget (efter den här säsongen). "Har bränt för många skepp". Är egentligen inte förvånad då risken finns ju att det blir gnissel när man som teamet i Linköping måste krama ut max ur spelarna i varje match.

Skrev några rader om det igår... om de bortglömda "Årets tränare"... Lag med svaga trupper tvingas trolla med knäna... Man får göra avkall på hur man vill spela... för att vinna matcher. Varken spelare eller ledare pallar det i längden.  

I intervjun säger han det inte... men är det inte "klubben måste vara beredda att värva" i detta citat: "Hela föreningen måste ta ett kliv på alla plan för att man Inte ska kämpa i botten i framtiden".
Heda är mätt... eller är han kanske hungrig på att få visa vad han går för...

Hedlund har under åren vunnit serien med sina lag i division 1, tagit upp dem till högsta serien. Skulle verkligen unna honom att leda ett av topplagen och se vad han kan uträtta där. Har för övrigt följt tränaren under många år, haft chansen att göra intervjuer på innebandynytt... Sedan gjorde han också entré som bloggare något år efter mig. Då var det minsann inte många som hade en innebandyblogg. Fatta att jag suttit här vid tangenterna sedan 2005/2006... Tack för att ni läser! Ja, det var en avstickare...

INNEBANDY I TV.
Tack för en rolig och spännande TV-match. Linköping, Caperiotäby. TV-team och domare.  
37 skott och 3 insläppta mål. flera svettiga räddningar. Vilken målvaktsinsats.  
Fri entré gav fullsatt hall trots TV-match. Bra tryck och stöd..
Ett väl förberett lag... Sedan behöver de inte be om ursäkt för att de hade en del flax och flyt. All heder Linköping!

Inledning av sändningen
var intressant, att se Conny med en klubba i handen. Conny med sin erfarenhet skulle kunna köra "veckans tips"... förklara en regel, en vanlig situation, taktik, olika hook... ja "innebandytermer". För ett otränat öga... innebandy går fort, inte lätt att följa med. Det är synd att TV-teamet inte får chansen... tiden är så kort. Man skall hinna ta tabell och annat på någon minut. En omöjlig uppgift. 
 
Den dagen satsningen på säljare ger resultat i mer såld reklam blir det möjligt att ha några minuters "innebandy-studio". Om det nu är så att TV4 skall ha en del av intäkterna av såld TV-reklam får man väl samarbeta.      
Inledningen igår blev mer intressant än att än en gång få höra hur dåligt förberedda Täby var inför säsongen... eller att Täby aldrig kör med de första femma man lämnat i laguppställningen. Gårdagens "innebandyterm" handlade om golvet... i en sport som innebandy har underlaget betydelse, inget snack.

Skall tilläggas att Patric Skoglund och Conny Vesterlund levererar mer "innebandy" än studion gjort föregående år. Enligt mig alltså...

KATASTOFABELT.
Ingen blev skadad och ingen blev dödad... läste artikel på innebandymagazinet.se om målvakten som saknade hjälm... och matchen blev avbruten... eller laget tvingades lämna WO.
Nåja... inga ord om skandal eller Kalle Anka... Så som det kan låta om det regnar in i en hall, fel sorts golv... eller blir andra allvarliga "katastrofer".
"Det är beklagligt att det hände men ingen skadades och ingen blev dödad. Det var bara en match som ställdes in". (Per Holmström, Bollstanäs)
... ja, så är det ju. En plump i protokollet att inte ha med utrustning (men det händer även i SSL även om man slipper ställa in), konstigt att det blev WO trots att matchen blåstes igång. Men ingen blev skadad... ingen dog.

Varför skriver ingen om den nya bollen? Ställer frågor om att man byter boll mitt i säsongen? Är inte det en innebandynyhet?  

/Ingrid
©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Peter

Hej Ingrid. Du skriver att du saknar debatt om innebandy. Vad menar du med det? Nu tar du bollen som exempel men i övrigt är du inte så bra på att ta tag i viktiga frågor.

Din sida hade mer riviga inlägg förr. Har du fegat ur?

2011-02-22 @ 11:33:06
Postat av: Tränare

Stefan Hedlund är inte den enda elit tränare som lämnar inför nästa sässe om klubben inte satsar. Bra ritat.

2011-02-22 @ 15:55:30
Postat av: Mie

Största problemet med WO:n är väl det som den skapar i nedre delen av div.2.

http://blogg.innebandymagazinet.se/08bloggen/ här kan vi läsa en spelares åsikt om saken.

Gällande tränare så har det väl varit ett ledord på flera håll i årets SSL. Det var väl någon som ställde sin plats till förfogande men stoppades av spelarna för inte så länge sedan? (Falun tror jag men är inte säker)

Sen kan jag bara hålla med - Conny blir bara bättre och bättre :)

2011-02-22 @ 17:06:15
URL: http://floorballkeeper.blogspot.com
Postat av: Anonym

Det får inte hända att en målvakt kommer utan hjälm. Det får inte hända att klubben tar lätt på det. Det får inte hända, men det hände och tränaren lämnade laget efter detta.

Du kan inte ha koll på allt som händer här hos oss, ingen har dött så sant men det blev JÄVLIGT tråkigt. Ha det bäst. /J

2011-02-22 @ 18:19:05
Postat av: Ingrid

Peter: Kanske är det så... tar till mig dina ord.



Tränare: Hoppas det löser sig. Det är tufft att få ihop allt, inte vara för tränare. Klubbarna har inte heller så lätt att knyta till sig folk som vill jobba.



Mie: Följde länken. Jag förstår att det ställde till problem, men det är fortfarande ingen som dött. Förringar på inget sätt konsekvenserna... även om det lät så.



J: Tufft för alla inblandade verkar det som. Hoppas det går att fixa...

2011-02-22 @ 18:48:19
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg