->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Den leende innebandyspelare + den pinsamma...

2011-01-09 @ 21:36:47

INNEBANDY.
Se där.. Faluns damer spelar oavgjort (5-5) mot topplaget Pixbo. Som jag skrev igår, truppen i Falun borde ha ett och annat att säga till om. Men man måste tro på sig själv. Det kanske man börjar göra nu efter den här matchen. Det måste räknas som en skalp... Gissar att Falun inte är nöjda, de ledde med en boll efter 57 minuter. Firma Johanna Dahlin / Camilla Jordansson, Pixbo satte 5-5. Det resultatet stod sig även i sudden. (Läs Camilla Granelids kommentarer efter matchen på Dalarnas Tidning)

Meddelande från ett innebandyproffs i hallen: "Falun borde ha vunnit. Spel mot ett mål såg det ut som. Dalbjer het igen. Riktigt bra!"

Har själv sett innebandy i Gammliahallen, Dalen besegrade Helsingborg med två bollar. I bortalaget fattades spelare som Helgesson, Manner och Gullstrand. Fanns en och annan som la in en peng på Dalen sedan de kom till hallen och såg manfallden i FCH. 
Det blev ingen enkel vinst för Dalen. Jag höll andan så fort Linus Nordgren och "Magic" Daniel Johnsson var på banan. De är farliga, giftiga, smarta och respektlösa Underbara spelare att se. Deras femma med Daniel Hagman, Juha Kivilehto, Martin Hansson samt ovannämnda spelade plus 3, minus 4... Betygen på Magget skulle nog sett annorlunda ut om man inte tappat matchen mot slutet. Ingen dålig femma det där. 

FCH gick på två femmor med två extra spelare, Kristoffer Fält, Kari-Matti Ratsula, Magnus Anderberg, Midtsveen och Simon Klein spelade plus 4, minus 5.  Den som stack ut där var Anderberg. Hade jag satt betyg på honom hade det blivit en fyra, han verkar trivas i Umeå... Han gjorde en mycket bra match även mot City.

Dalen gick på tre femmor från start, det blev inte något riktigt flow... Går de inte ner på folk förlorar de tänkte jag. Men Dalen gick ner på folk, bytte in tredje linan ibland och kanske man vann matchen just därför... Dalen hade mer att ge i tredje än bortalaget. Så här sa Magnus Anderberg efter matchen. Citat HD.se. (brådis när den artikeln skrevs?)
-När Dalen kom ifatt efter två snabba mål hade vi inte tillräckligt med kraft, varken fysiskt eller mentalt, att komma tillbaka i matchen, menar Magnus Anderberg.

Dessutom... Dalen hade Max Wahlgren, den leende innebandyspelaren på banan Han gjorde fyra kassar... Som Ronaldinho när han var som bäst i Barcelona, med ett ständigt leende på läpparna...
 (länkt vill vf om Max, tungan på vågen)  Dalens andra lina ser ut att ha kul, ofta... mycket energi och glädje.
De spelade plus fyra, minus två = dagens bästa facit. (Stenmark, Alm, Svahn, Ermling och Wahlgren).
Fyra/fyra stod första femman för, Nilsberth, Wallgren, J Samuelsson, Bodén och Hjort.
Wahlgren missade visserligen en straff men det var klubbans fel:).

Vad hände i Tibblehallen? Trodde det skulle bli en tuff match, flera spelare borta i Caperiotäby... men Pixbo hade tydligen skador.
Tänk om CT hade hållit sig från utvisningsbåset, då hade Ramsin fått hålla nollan. 11-3 fördel Täby. Uppsaterar med en länk till en innebandyblogg, Caperiobloggande Ciccilia, hon tokhyllar sitt lag för dagens insats.
Även en länk till Expressen där Danne Bron Sundbom är mindre road av domarnas insats.

Linköping ångar på... (höll NOLLAN idag) men tungt för Balrog, de får vara tacksamma att det blev förlust för Mullsjö och Mora idag. På tal om Mullsjö... trodde jag läste fel när de ledde med Faluns herrar, med 3-0. Vet inget alls om den matchen men Falun gav dem inga fler mål utan vann istället med 5-3. (Förlåt 7-3)  

Ö-vik tog en viktig poäng i matchen mot Huddinge... en poäng är en poäng.

I hallen ikväll blev jag lite irriterad eller engagerad... och skrek "Kom igen nu Wallgren" Jag brukar inte skrika (??) men jag sa till bänkgrannarna "jag tror Wallgren hörde det där" "jaaaaa, mamma, alla hörde. Så pinsamt".

Pinsamt? Jag ville ju bara att Wallgren skulle ta bollen av den där livsfarliga Linus Nordgren eller var det kanske Magic. Får man inte ens hjälpa till? :)

Det här inlägget skulle kunna bli hur långt som helst, försöker korta ner...
Nu laddar vi för TV-match och Warberg mot AIK. Slå på TV:n imorgon.

Lev å må /Ingrid
Ja, jag... Mora leder serien... och höll nollan i dag.

Den leende:

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Walle

Gjorde jag det då? :)

2011-01-09 @ 22:53:30
Postat av: Ingrid

Ja Wallgren, du gjorde exakt som jag sa sedan. Men jag vet inte om du hörde:)

2011-01-09 @ 23:07:45
Postat av: Stefan

XD alla hörde, du skrek åt domaren med.

2011-01-09 @ 23:14:11
Postat av: Ingrid

Till Stefan:

1. Kom ihåg att Du inte läser bloggar.

2. Nä, det gjorde jag väl inte???? Domarna gjorde inga markeringsmissar.

2011-01-09 @ 23:26:10
Postat av: Cicciilia

Ja men Caperiotäby var tokigtbra! De behövde det där! Grattis till Dalen segern! Ha det!

2011-01-10 @ 11:27:08
URL: http://cicciilia.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vi var bättre än Dalen men vi hade inte momenten med oss. :))

2011-01-10 @ 14:35:32
Postat av: Ingrid

Till Mr Anonym:

Kan hålla med att ni periodvis var bättre. Skrev jag inte det? Tack för en rolig match!

2011-01-10 @ 17:23:47
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg