->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Het premiär i Göteborg samt Champion Cup

2011-09-22 @ 18:43:43

Grattis IBK Dalen och Umeå som får förtroendet att arrangera Champions Cup 2012. Arbetet börjar på en gång har jag på känn... De kommer att göra allt de kan för att det skall bli lyckat. Good luck Dalen.

FÖRSVAR & PREMIÄR. Undrar vad backarna från förr hade tänkt om gårdagens match här i Umeå, derbyt alltså. Tänker på de backar som tyckte att 3 mål i baken var minst ett för mycket. Den här offensiva offensiven skulle ha gett dem magsår. Nya matcher snart... och då måste både Dalen och Umeå City täppa till hemåt (de tycker de med all säkerhet själva). Seriepremiär och derby... speciella matcher. Nya tag nu.

Jönköping som vann över Mullsjö. Skön inledning för JIK må jag säga, det måste kännas speciellt. Comeback i högsta serien och  två poäng, borta, inför 1700 åskådare. Publiksiffran är imponerande. Bra jobb Mullsjö. De leder publikligan så här långt:). Om inte kvällens Uppsaladerby drar fler.

Herr Lind på DT-sporten menar att pojkar mötte män (eller spelade som pojkar vs män) i Falun. Måste kännas gott efter det media skrev under slutspelet.

Packaléns lag tog poäng i premiären. Med tiden kommer det att kännas helt naturligt att Mika bär AIK-tröja. Med tiden:).

DAMELIT. I helgen spelas det många matcher i elitserien (länk till fakta om lagen i damelit), många dubbelmöten. Finns mycket att skriva men det som ploppar upp i hjärnan är främst denna:
Pixbo tar emot IKSU, vilken underbar premiär... lagen möttes som bekant i semin. Det hade varit kul att sitta på läktaren i helgen. En tuff start. Pixbo har värvat smart i "Sarorna". Herlin och Hjortling... Någon använde orden "Nu är Pixbo ett komplett lag". Jo, så är det nog.

I övrigt är det väl inga riktigt heta matcher... mötet mellan Djurgården Rönnby kändes också som en smart premiär... en het (publikmässigt). I övrigt lite svala matcher... men trots allt premiär.

Varför skrev jag att gruppen som skall styra upp spelprogrammet i damernas elitserie får ta nya tag nästa år? Menade inget illa men klubbarna själva är ju med och godkänner schemat... Ändå är det samma visa varje år. I media kan man läsa hur dåligt det är. Det var lite så jag tänkte.

WWW.
-Wordfeud... vem trodde att man skulle använda lunch och fika rast till Alfapet på telefon. Klart beroendeframkallande Får nog avinstallera det snart... Vill ge mina vänner credd... det är svårare att vinna över dem än över "random". Har aldrig vunnit mot en målvakt. Någon som kan förklara varför?

-Wet n Wild, det är ett sminkmärke i rätt prisklass för tonåringar. Känns som man kunde valt ett annat namn. Jag höll andan när vi skulle googla på vilken butik i Umeå som saluför deras nagellack. Kan tala om att lacken finns på OBS så slipper ni googla själva. Hett varumärke typ.

-Hört av en tonåring: "Det är ingen slump att Johan Samuelsson är sjukt bra. Han latar sig aldrig i gymmet". Se där... bra med föredömen.

-Emil Johansson i City får mig att tänka på Mattias Samuelsson. Finns flera likheter och då inte utseendemässigt.

/Innebandybloggen since 2005

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback
Postat av: Back från förr

Såg två perioder på plats, och defensiven var under all kritik. Där finns det mycket att jobba på...

2011-09-22 @ 20:29:59
Postat av: Ingrid

Måste vara näst intill outhärdligt... Tänkte speciellt på ett par backar:)

2011-09-23 @ 16:36:47

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg