->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Skit snack om ... Årets domare? Fairplay pris, ja tack!

2009-03-16 @ 23:15:30

Var framgick det att det finns tränare med som utser Årets domare? Snackade jag skit när jag ställde frågor...  Skulle jag ha kontaktat domargruppen innan jag skrev.. nä, varför det? Nu är det inte någon i domargruppen som hört av dig men väl en som tycker att min blogg var... felaktig, att jag snackade skit....
... jag ställde en fråga HÄR
Bakgrund: "Domargruppen har utsett Årets domare", det var den enda info som fanns...   det har inte framgått i något sammanhang att tränare och andra innebandy- kunniga är med i juryn.Det är inte skitsnack att jag tycker att domargruppen verkar vara en sluten grupp. Man måste ju få tycka saker, det visar att människor är engagerade...

21 februari:
SÅ HÄR SKREV JAG: Mitt förslag Årets domare skall utses av lagkaptener och tränare i lagen i samråd med domargruppen. Önskar att SIBF och domargruppen (DoG)  öppnar för dialog när det gäller vilka som är landets bästa domare. Är det så att man i domargruppen för en nära dialog med nyttjarna när de tar fram finalisterna i "Årets domare" så tjänar man på att det framgår. Då slipper man inlägg som detta *ler*. (slut)

Idag hittade jag en artikel om juryn för Årets domare, kan inte påminna mig om att jag läst eller hört det tidigare. ... Ändå har jag pratat med sådana som borde veta. Än en gång... bra att presentera juryn... klockrent steg att öka positivt fokus på domare. Alla positiva saker om det svåra domarjobbet är bra.... 

Vad var det egentligen för skitsnack? Hm.. är nog för korkad för att kunna utläsa budskapen i mina egna inlägg *ler* .  Varför måste det finnas ett vi och ett dom.... 

Om mina inlägg:
Varmt välkommen att ge feedback till mig, även ni som säger att ni inte läser min blogg men ändå är upprörd över det jag skriver. (ja lite trött ironisk)
Min e-post adress finns överst i min blogg.  Det här är ju ingen nyhets/fakta sajt som te.x Magget, en blogg bara.

För några veckor sedan på en match fick jag höra att jag hade haft "fel" i ett inlägg om en "händelse" ... typ för mer än ett år sedan. Det kom en lång förklaring...  men också ett budskap om att vederbörande inte bryr sig om bloggar.
Ja ha, eller nähä... vad ska man säga... Man eller mes? Antingen hör man av sig, rättar, kommenterar eller så lever man som man lär = bryr sig inte om bloggar.

Kan bara säga: Här är dörren öppen och takhöjden är god, att höra av sig innebär inte att någon hängs ut här.. Har inte tid att kommentera det bloggare skriver.. nähäen att gå omkring och vara irriterad brukar ta både tid och kraft.

Nytt ämne:
Vågar jag skriva att ett fairplay pris skulle vara positivt för innebandyn (Enligt Mig) . Vem som skall/kan utse detta beror ju på vem som hugger på idén. Jag lovar att inte tycka något ...  Vart ska jag lämna idén?

Slutspelet ö på herrsidan går inte min väg... vare sig spelmässigt eller på andra sätt. *suck*. Men kul att oväntade saker händer för de som "drabbas" positivt.

Falun fick inte igenom sin överklagan angående Helgesson, det måste innebära att förseelsen var grövre än de media kommunicerat. Eller ... Väldigt tyst från alla håll... är förvånad. För den skulle tycker jag INTE att man skall såga någon...  eller gräva fram skit.

Hur många ska se matchen mellan Dalen och Storvreta... 15.00 på lördag... vore lite nice om det blev succe... ni vet, tittarsiffror räknas.
Imorgon är det Falun-Endre.... när ska man hinna städa? TV 19.00 även imorgon alltså.

Bloggar: Ryktet säger att Täbys IS Göran ska börja blogga igen... väntar med spänning.
Tack Monika för upppiggande inlägg... (snurrfinten, viss stavas det så, upppiggande)
Bloggare är mer aktiva nu, det märks att det är slutspel... årets höjdpunkt.
Jag saknar Limmets slutspelsblogg.
Gittan är besviken för att AIK glöms bort på Magget.... jo, men hur mycket skrivs det om Caperio...  inte kan man tro att de har eget folk på redaktionen. Idag har de loosat för andra gången mot Balrog... hm... Det är inget att skriva om eller? Nä... ...  Tror Magget gärna skulle ta emot fler skribenter...  men jag gissar bara.


Ja detta var inlägg 520... 

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg