->Om bloggen ->E-post till Ingrid ->Följ mig på Twitter

Larm och träningsmatcher

2010-08-30 @ 16:29:48
Igår gick brandlarmet här, S hade duschat... Har man inte duschat för varmt och för länge då?

FORM. Träningsmatcher på löpande band.
 AIK fick stryk av Skoghall, som sagt träningsmatcher säger inget om formen. Försäsongs-matcher läggs i en särskild hög.
Falun bröt trenden och slog Caperiotäby.  Andreas Lundmark låter nöjd i intervjun. Viktigt för både honom som ny tränare och laget men serien är en annan femma.  
Visst förlorade IKSU alla träningsmatcher under Curts första år?  Även de två första matcherna... och sedan tog de SM-guld. Reserverar mig... har inte dubbelkollat detta. 
Menar inte att förringa matcherna som spelas just nu men ingen blottar väl strupen i det här laget, avslöjar sig inför serien tänker jag.
Upp med hakan Endre, det är inte nu man skall vara som bäst. Tre i målskillnad mot Svenska mästarna.

KONKURS. Mora till SSL, välkommen säger jag och lycka till. Trist att VIB inte fick ordning på ekonomin. Det är lätt att tycka som SSL. utomstående... Hade man verkligen ingen möjlighet att lämna besked redan i våras. Skrev om det då... "VIB i SSL" Nu tar Elmar Gudbrandsson över som tränare...

EURO FLOORBALL. Lottning.. tror inte någon gillar upplägget. Knappast de i Storvreta heller, att på TUR få spela final i Euro floorball. Personligen vill jag att alla matcher skall avgöras med spel, även straffar känns som en form av lotteri.

FEST. Längtar efter surströmming men orkade inte med någon fest i lördags.. fullt upp med annat just nu. Surströmming behöver inte ätas på fest, nästa vecka mitt i veckan får det bli.

GOOD. Måste säga att koncernen på hotellkedjan vi nyttjade i Stockholm skall ha eloge, fick ett presentkort med posten på en övernattning på valfritt hotell. En kompensation för ett mycket oproffsigt bemötande. Tack!

HÖST. Älskar rönnbär, måste plocka in några kvistar... så vackra.

19 dagar... sedan drar innebandyn igång.

POOL. Liverpool... tackarrrr

TRÖST. Nej, jag tycker inte att män utan hår är oattraktiva. Kamma inte över flinten:) . Nåja, detta var verkligen en passus.

Lev och må
/Ingrid

22.25 RÄTTELSE: IKSU vann ALLA träningsmatcher, men förlorade de 2 första seriematcherna.
(dubbelkollade och... hade fel)

Fick order om att länka till Peter Fischerströms blogg... jaja.

©Ingrid i Umeå. Åsikterna i innebandybloggen är författarens egna och inte nödvändigtvis hela Innebandy-Sveriges. Kom ihåg att hänvisa till källa.

feedback

feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (frivilligt)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Bults blogg

Nordströms blogg